Prisvinnere av Barn av Jorden

Impande - 2021

06.04.2022

Impande Foundation bidrar til at barn og unge fra sårbar bakgrunn i sørlige deler av KwaZulu-Natal og nordlige deler av Eastern Cape i Sør-Afrika gis muligheter til å utvikle sine evner og talent.

Amigitos-grunnlegger Siv Mika Engebretsen med noen av barna hun har gitt et nytt liv i Den dominikanske republikk.

Årets prisvinnere Hanne Baardseth (t.v.) og Gladys Espinoza Tejada. Bak ses Hannes mor, Randi Baardseth, som er en viktig støttespiller i Norge.

Edith Villamor (t.v.) og Wenche Thorkildsen sammen med noen av barna som får en helt ny og bedre start i livet takket være innsatsen til Sea and Sun Ministries International på Filippinene.

Seljord Folkehøgskule startet for seks år siden et samarbeid med den anerkjente barnerettighets-organisasjonen CWIN (Child Workers in Nepal) i Nepal.

Barn av Jordens pris for 2015 ble tildelt Halvard Hasseløy og organisasjonen Open Heart. Organisasjonen har helt siden begynnelsen av 1980-tallet drevet effektiv humanitær hjelp til de fattigste blant de fattige i Øst-Europa. I 1993 kom Halvard Hasseløy til Ukraina for første gang og siden den gang har dette landet vært hovedarbeidsfeltet til...

Barn av Jordens pris for 2014 ble mottatt av Alaa Alshaham (t.v.) fra Ramallah på Vestbredden og Paz Cohen fra Jerusalem under en seremoni på Nordkapp 5. juni. De fikk prisen for sitt arbeid med å skape økt tillit og forståelse mellom arabiske og jødiske barn i Midtøsten. 500 elever fra skolene på Magerøya var til stede under utdelingen, som...