Prisvinnere av Barn av Jorden

Hei Verden er skolenes egen solidaritetsaksjon og i snart 50 år har vi jobbet for solidaritet mellom barn over landegrensene. Vi støtter utdanningsprosjekter i Laos, Bangladesh, Zambia og Peru, og arbeider for å utvikle solidariske holdninger blant elever i den norske skolen.

Impande - 2021

06.04.2022

Impande Foundation bidrar til at barn og unge fra sårbar bakgrunn i sørlige deler av KwaZulu-Natal og nordlige deler av Eastern Cape i Sør-Afrika gis muligheter til å utvikle sine evner og talent.

Amigitos-grunnlegger Siv Mika Engebretsen med noen av barna hun har gitt et nytt liv i Den dominikanske republikk.

Årets prisvinnere Hanne Baardseth (t.v.) og Gladys Espinoza Tejada. Bak ses Hannes mor, Randi Baardseth, som er en viktig støttespiller i Norge.

Edith Villamor (t.v.) og Wenche Thorkildsen sammen med noen av barna som får en helt ny og bedre start i livet takket være innsatsen til Sea and Sun Ministries International på Filippinene.

Seljord Folkehøgskule startet for seks år siden et samarbeid med den anerkjente barnerettighets-organisasjonen CWIN (Child Workers in Nepal) i Nepal.

Barn av Jordens pris for 2015 ble tildelt Halvard Hasseløy og organisasjonen Open Heart. Organisasjonen har helt siden begynnelsen av 1980-tallet drevet effektiv humanitær hjelp til de fattigste blant de fattige i Øst-Europa. I 1993 kom Halvard Hasseløy til Ukraina for første gang og siden den gang har dette landet vært hovedarbeidsfeltet til...